I alt 175 chauffører fra de 25 hold stod på udgangspunktet for Deinze og startede en lang 252 kilometer race. Spillet er hurtig fra starten, og hastigheden er over 50 km / h. Efter 50 kilometer forårsagede krydsvind fra Nordsøen den store gruppe at splitte, og en gruppe kraftfulde bilister skyndte sig til forkant. De udvide hurtigt gapet til mere end et minut.

Der er stadig mange chauffører, der forsøger at angribe i slutningen af ​​spillet. QUICK-STEP FLOORS gendanne de fire personer i de sidste 500 meter. Imidlertid blev deres sprinter Elia Viviani blokeret i mængden. På de sidste 150 meter begyndte Christopher at have et UAE TEAM EMIRATES Billigt Cykeltøj at angribe.

 

 Denne sejr viste, at Christopher genvandt forårsklassens følelse, og han må takke Gaviria, som også bærer et UAE TEAM EMIRATES UAE Team Emirates Cykeltrøje. Den sidste store gruppe sprintede, Gaviria overleverede retten til ild til Christopher og satte sig fast foran Viviani, gav frivilligt op accelerationen og holdt den farligste modstander bag ham.